Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tennis- en padelschool Hof Ter Burst

kwaliteitsvolle tennis- padel - en beachtennislessen

in een groene omgeving

Nieuws

Nieuws

Stertornooien slaan aan in de denderstreek

Posted by webmaster on January 21, 2017 at 5:00 AM

 

Stertornooien slaan aan in de denderstreek

Oost-Vlaanderen - 19/01/2017 (Tennis Vlaanderen)

Met TC Velina Geraardsbergen voor heren en TC Madison Ninove voor dames vonden in de nieuwjaarsperiode twee stertornooien van het vernieuwde Belgian Circuit plaats en voor beide organisatoren was het een schot in de roos.

In Geraardsbergen kon tornooileider Willy Van Der Beken zijn mooiste tabel sinds jaren opmaken met verschillende spelers uit de top-100. Het kwam er tot halve finales tussen Mexicaan Eduardo Peralta-Tello en Tuur Heuvinck , gewezen clubmaats bij Hof ter Burst maar nu uitgeweken naar De Koddaert en TC Wase , en tussen Benjamin D'Hoe en Aben Donato. Peralta-Tello en D'Hoe haalden het en zorgden dan voor een mooie finale waarin D'Hoe ( ook al ex-Hof ter Burst) met 6/2 en 7/6 werd geklopt door zijn gewezen clubgenoot.

In Ninove kwamen voor het stertornooi zowaar 5 A-speelsters en 15 meisjes uit de Belgische top-100 opdagen in een deelnemersveld van 29 gegadigden. Vooral veel jong toptalent kwam zich meten . In de kwartfinales versloeg een offensief spelende Cloë Ruette eerste reekshoofd Louise Wittouck(nr 25), Vicky Van De Peer haalde het in een prachtmatch van Zara De Schutter in drie sets, Emelia De Jonckheere had twee tie-breaks nodig tegen Evelyne Dom en Aalsterse Mikhaela Boev had het makkelijk tegen Margaux Macquet. In halve vochten topbeloften Ruette en Van De Peer een topduel uit in drie sets terwijl Boev geen moeite had met De Jonckheere. In finale kon een vermoeide Ruette weinig inbrengen tegen de routine en de vastheid van Mikhaela Boev die op Madison een patent heeft op de tornooizeges.

Het werd alvast een veelbelovende start voor de stertornooien van het Belgian Circuit.

Categories: In de media

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments