Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tennis- en padelschool Hof Ter Burst

kwaliteitsvolle tennis- padel - en beachtennislessen

in een groene omgeving

Nieuws

Nieuws

Miel Sweerman wint Masters Oost-Vlaanderen Heren III

Posted by webmaster on October 3, 2017 at 4:30 AM

Jens De Bosscher wint de Masters Oost-Vlaanderen

Tennis Vlaanderen, Oost-Vlaanderen - 03/10/2017


Op de Masters Oost-Vlaanderen in Zele toonde Merelbekenaar Jens De Bosscher zich de beste in de mannen II-reeks. Louis De Rouck die hem dit seizoen al een paar keer kon verslaan moest dit keer passen met 2/6 en 1/6. Voor Jens opnieuw een stapje voorwaarts naar een B – 15/1 klassement . Hij versloeg de voorbije zomer trouwens ook al een viertal B – 15/2 spelers.

In heren III was Miel Sweerman de verwachte winnaar al dreef Wouter Van Coillie hem naar een driesetter na 6/3 winst in de eerste set. Met 6/4 en 6/2 stelde de man van Hof ter Burst orde op zaken.

Logische zege ook van Rune Willaert ( TC Denderleeuw) in heren IV waar Ward Lapeere bleef steken op 6/3 en 6/2. Lander Volckaert ( TC Racso) zette Daan Haelvoet opzij bij heren V al haalde hij moeizaam de eerste set binnen met 7/6 ( 9). De tweede ging met 6/3 iets vlotter.

In een Denderstreekduel won Steven Vandennoortgaete ( TC Velina ) het van Jan Matthijs ( TC Players) met 6/0 en 7/5.

West-Vlaming Jeroen Roose kon dit keer het Oost-Vlaams feestje niet vergallen. Peter Ost ( TC Wase) die hem in halve finale uitschakelde haalde het bij de junior-veteranen I immers van Tim De Decker ( TK Beukenhof) met 6/2 en 6/1.

Kris Sergeant ( tennis 2000 )haalde het bij 35/2 vlot van Koen Mestdagh. Chris Noens was de uitschieter met twee titels. In mannen 35/3 versloeg hij in drie sets Filip Cantens en in 45/3 kon hij ook al in drie sets Sven Robbrecht die hem de voorbije zomer meermaals versloeg van antwoord dienen.

Olivier Lammes ( Park Ronse) haalde het verrassend van Wim De Proft ( Scheldedreef) in 45/2. Ignace De Walsche ( 55/2) en Frans Van der Schueren ( 55/3) waren de winnaars in hun reeks.

Categories: In de media

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments