Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tennis- en padelschool Hof Ter Burst

kwaliteitsvolle tennis- padel - en beachtennislessen

in een groene omgeving

Nieuws

Nieuws

Miel Belgisch Kampioen!

Posted by webmaster on October 9, 2017 at 5:20 AM

Oost-Vlaanderen boven in Nationale Masters

Tennis Vlaanderen, Oost-Vlaanderen - 09/10/2017

De Oost-Vlaamse vertegenwoordigers hebben het er schitterend vanaf gebracht op de nationale Masters op TC Brughia. Met niet minder dan vier titels kwamen ze weg en het hoeft geen verbazing te wekken dat men in de eindranking per gewest op de eerste plaats terecht kwam voor Antwerpen en Limburg.


Bij de heren legde Miel Sweerman (Hof ter Burst) een prachtig parcours af in reeks III. Hij moest al in de voorronde aan de slag en won zijn partij. De kwartfinale werd een thriller tegen Benjamin Ceyssens die hij toch klopte met 6/7, 6/1 en 7/6. De halve finale ging vlotter maar in finale tegen Gauthier Van Rijckegem besliste één servicebreak over winst. Met 7/6 en 6/4 ging de winst naar de Oost-Vlaming.


Lander Volckaert (TC Racso) overtuigde in reeks V waar hij alleen in finale diep moest gaan tegen Quinn Sprengers. Hij haalde het met 6/4 en 7/5.

Ook Kevin Vandenoortgaete (TC Velina) zorgde voor winst in heren VI. Ook hij ging vlot naar finale maar tegen Jerome Lambotte had hij drie sets nodig om de titel binnen te halen.

Amber Bourguillioen (TC Racso) zorgde dan weer bij dames IV voor winst. Vlotte zeges in kwart en halve en dan een moeilijke start in finale. De eerste set ging verloren maar Amber herpakte zich en won 6/2 en 6/3 de volgende.

Maya Van Thuyne (TC Racso) moest zich tevreden stellen met een halve finale in dames III en dat was ook het geval met Peter Ost (TC Wase) bij de junior-veteranen. Peter botste op latere winnaar Dieter Leurs.

Al bij al een succesweekend voor de Oost-Vlaamse vertegenwoordigers.Categories: In de media

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments